UN NOU PROIECT DE BIROURI LANGA POLITEHNICA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dezvoltatorul suedez Skanska, a cumparat recent un teren cu o suprafata de 2,1 ha, amplasat in apropiere de statia de metrou Politehnica.
Skanska a dezvoltat la inalte standarde cladiri de birouri in Bucuresti, complexul de birouri Green Court din zona Floreasca - Barbu Văcărescu. In debutul anului viitor, grupul suedez intentioneaza sa inceapa lucrarire de constructie pe terenul recent cumparat al noului proiect de birouri.
Marcin Lapinski, preşedintele Skanska Property România, declara ca: „Planul nostru este ca de anul viitor să începem dez­voltarea unui proiect de birouri etapizat, verde şi sustenabil. Sun­tem de părere că zona central-vestică a Bucureştiului va atrage din ce în ce mai multe companii în viitor, precum cele de tip BPO (business process outsourcing)şi SSC (shared service center), aşadar putem spune că zona aceasta va deveni un nou hub de birouri din Bucureşti“

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus