UN NOU PROIECT DE BIROURI SE DEZVOLTA PE PIATA LOCALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In luna octombrie au inceput lucrarile de constructie ale celui mai nou proiect de birouri care se va dezvolta in Capitala. Proiectul se numeste Orhideea Towers si este amplasat in zona de centru-vest a Bucurestiului, in apropiere de statia de metrou Grozavesti.
Fondul de investitii CA Immo va aloca 75 de milioane de euro pentru dezvoltarea si finalizarea acestuia.
Proiectul totalizeaza o suprafata inchiriabila de aproximativ 37.000 de metri patrati si este din compus din doua turnuri de birouri, amplasate in forma literei H si conectate intre ele printr-o punte cu suprafete vitrate. Constructia a inceput in luna octombrie 2015 cu lucrarile de fundatii speciale, pentru care CA Immo a ales compania Octagon Contracting & Engineering S.A. si se va incheia in anul 2017.
"Portofoliul actual pe care il detinem in Bucuresti a fost ocupat aproape integral in ultimii ani. De aceea, pentru a putea da curs solicitarilor de extindere ale chiriasilor actuali, am decis sa ne consolidam pozitia prin dezvoltarea unui nou proiect de birouri, care respecta toate criteriile CA Immo in ceea ce priveste locatia si arhitectura”, a declarat Marian Roman, managing director CA Immo Romania. Dupa finalizare, Orhideea Towers va ramane in portofoliul de investitii al CA Immo.
Orhideea Towers va fi certificat conform ratingului LEED Gold. Cele doua turnuri ale cladirii vor avea 13 (P+12), respectiv 17 (P+16) etaje supraterane cu suprafete generoase, de pana la 2.700 metri patrati pe etaj si cate doua etaje subterane. Proiectul include 406 de locuri de parcare, precum si spatii de depozitare pentru biciclete, cu dusuri si vestiare pentru biciclisti.
CA Immo este specializat in detinerea si dezvoltarea de spatii de birouri in orasele capitala din Europa Centrala, in Romania avand deocamdata cinci cladiri de birouri cu o suprafata inchiriabila de 106.000 de metri patrati.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus