UN NOU PROIECT FINALIZAT IN BUCURESTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
După finalizarea proiectului, de pe strada Dogarilor, dezvoltatorul a crescut preţurile de vânzare cu 5%, conform planului iniţial. Astfel, un apartament cu 3 camere vândut în perioada construcţiei cu 125.000 euro+TVA este scos la vânzare acum la 131.200 de euro+TVA.

"De-a lungul construcţiei proiectului, am încercat să fim flexibili şi să le oferim clienţilor posibilitatea de a avea un cuvânt de spus în privinţa anumitor detalii de finisaj sau compartimentare a apartamentelor. Conform planului iniţial, în această etapă de dezvoltare preţurile cresc cu 5%", a declarat, într-un comunicat, Mădălin Blaj, project manager Meric Capital.

El a menţionat că la începutul contrucţiei Central Garden Residence, interesul pentru proiectele rezidenţiale adresate clienţilor cu venituri peste medie era scăzut, aceştia preferând proiectele vechi sau noi la preţuri cât mai mici, în 2014 tendinţa pieţei imobiliare s-a schimbat, iar preţul ansamblurilor noi din zona centrală a trecut de 2.000 de euro/mp.

"Am început construcţia într-un moment sensibil al pieţei imobiliare. Din fericire, în prezent, numărul clienţilor interesaţi de un astfel de ansamblu de locuinţe a crescut, iar prin comparaţie cu alte ansambluri din zonă ne situam chiar în partea de jos a marjei de preţuri. De aceea, nici nu am pus accent pe vânzări în timpul construcţiei. Până acum am vândut 5 din cele 16 apartamente, în general, cele mai mari, respectiv şi cele mai scumpe apartamente din complex", a explicat Blaj.

Central Garden Residence este structurat pe 4 etaje şi este situat în centrul Bucurestiului, pe strada Dogarilor, la intersecţia străzii Tunari cu strada Mihai Eminescu.

Compania deţine alte patru terenuri în Bucureşti, în zonele Obor, Ştefan cel Mare, Muncii, toate cumpărate în 2007-2008, unde vrea să dezvolte în următorii ani câte 100 de locuinţe. Primele două proiecte vor începe anul viitor, iar investiţiile sunt de 4,7 milioane de euro pentru fiecare. În plus, dezvoltatorul deţine un teren de 32.000 de metri pătraţi în Corbeanca.

Care credeti ca va fi evolutia preturilor la apartamente in 2015? Trimiteti pe adresa redactiei ( office@sudimobiliarexpert.ro ) parerile dumneavoastra.
Stirea integral aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus