UN NOU PROIECT IMOBILIAR DE MARE ANVERGURA SE VA DEZVOLTA IN CAPITALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Un dezvolator din Bucuresti a cumpărat cu 9 milioane de euro un teren de 26.000 mp. Preţul a fost achitat integral la semnarea contractului, din sumele încasate de societate aferente majorării capitalului social. Acest teren face parte dintr-un lot de aproape opt hectare, unde este complexul de divertisment Zone Arena, folosit pentru evenimente şi concerte.
“Pe noul teren vom da viaţă unui proiect imobiliar de anvergură, care va consta în peste 1.000 de apartamente spaţioase şi confortabile, spaţii verzi generoase, arhitectură specifică şi standarde ridicate privind calitatea finisajelor. Locaţia oferă şi avantajul proximităţii faţă de unele zone ale Capitalei care au beneficiat de o amplă dezvoltare în ultimul timp, atât din punct de vedere al spaţiilor de birouri, cât şi pentru zona de shopping, relaxare sau petrecere a timpului liber'' a precizat Lucian Mateescu, director general al firmei care a achizitionat terenul cu suprafata de 26000m.p., situat in Barbu Vacarescu.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus