UN NOU PROIECT IMOBILIAR FINANTAT DE GARANTI BANK

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Garanti Bank a semnat creditarea in valoare de 6 milioane euro pe un termen de 3 ani pentru realizarea unui proiect imobiliar ce se va dezvolta pe langa Piata Victoriei din Capitala. Garanti Bank este un jucător de talie medie din sistemul bancar cu acţionariat turc. 
In acest an, Garanti Bank a mai finantat alte 3 proiecte imobiliare. Complexul de birouri Hermes Business Park din nordul Bucureştiului a fost finantat de catre aceeasi banca cu 30 milioane euro, iar doi investitori turci care controlează compania Construct Aprodex au luat 4 mil. euro pentru un proiect rezidenţial situat în zona viitoarei staţii de metrou Academia Militară.
“Suntem foarte activi pe segmentul corporate şi am înregistrat rezultate deosebite pe această linie de business. Anul trecut am acordat împrumuturi către zona corporate în valoare totală de 200 de milioane de euro”, a declarat Cagri Memisoglu, director general adjunct al Garanti Bank.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus