UN NOU RECORD IMPRESINONANT STABILIT DE GERMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Germania a doborât recordurile, în ceea ce priveşte producerea de energie din surse solare: peste 50% din curentul consumat la nivel naţional într-o zi de iunie a fost produs cu ajutorul panourilor solare fotovoltaice. Prin comparaţie, sistemele americane de acest fel generează doar 0,2% din necesarul Statelor Unite ale Americii.
Institutul de cercetare Fraunhofer ISE a anunţat că Germania a stabilit un nou record mondial în ceea ce priveşte producţia de electricitate din energie solară: în data de 9 iunie 2014, panourile solare fotovoltaice au generat 23,1 GW, respectiv 50,6% din electricitatea utilizată la nivel naţional.
În ciuda faptului că nu beneficiază de un climat însorit, Germania a devenit lider mondial la producţia de electricitate din energie solară, şi nu cu ajutorul parcurilor solare de mari dimensiuni, ca alte ţări

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus