UN NOU SPATIU LOGISTIC IN BUCURESTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Compania cehă PointPark Properties (P3) începe construcţia speculativă a unei noi clădiri, in parcul industrial situat la intrarea în Bucureşti, pe sutostrada A1, la km 13. Parcul industrial a fost achizitionat la inceputul anului de la CA Immo.
Cladirea cu o suprafata de 28.000 mp, are ca termen de finalizare luna aprilie 2016 si va fi construită pe un teren de 6 hectare.
In ultima perioada, se vorbeste tot mai des de o continua expansiune a spatiilor logistice in Romania. In acest sens, Ian Worboys, CEO-ul P3, declara: "Creşterea rapidă a pieţei de logistică din România a avut ca rezultat o cerere extraordinară pentru spaţiile de depozitare, fapt care a dus la scăderea ratei de neocupare la doar 5% în zona Bucureştiului".
La inceputul anului acesta preciza: "Prin construcţia speculativă a acestei clădiri, putem asigura spaţii disponibile imediat pentru clienţii noştri, precum şi soluţii Build-To-Suit. Acest proiect demonstrează încrederea în piaţa din România, unde suntem prezenţi încă din anul 2010. Ne dorim să ne dezvoltăm şi să investim aici, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor din portofoliul nostru european care caută spaţii de calitate şi servicii de primă clasă. Expertiza europeană a P3, precum şi întelegerea pieţei din regiunea CEE şi în special a pieţei din România, ne ajută să livrăm acest proiect"
Două dintre cele mai mari fonduri de investiţii din lume, TPG Real Estate şi Ivanhoe Cambridge, care detin P3, au achizitionat de la austriecii CA Immo parcului logistic Europolis, tranzactie finalizata la inceputul acestui an. Langa acesta, P3 mai deţine şi 40 de hectare de teren ce permite dezvoltarea a peste 160.000 mp de spaţii logistice suplimentare

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus