UN NOU TIP DE ZGARIE-NORI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Doua birouri de arhitectura din China vin cu idei inedite despre realizarea unor "blocuri-dulap" sau constructia unui zgarie-nori din containere folosite pentru transportul marfurilor.
Propunerea a fost inaintata dezvoltatorilor imobiliari din India. "Blocurile-dulap" propuse au ca material de constructie module care pot fi schimbate.
Daca una dintre variante permite constructorului libertatea de a alege singuri elementele componente, cealalta sugereaza folosirea containerelor pentru transportul marfurilor.
"Blocul-dulap" a fost proiectat de firma chineza Penda si va fi realizat de compania indiana Pooja Crafted Homes.
Imobilul va dispune de o suprafata locuibila de 36.000 de metri patrati. Lucrarile vor incepe anul viitor, iar cladirea va arata precum un dulat sau o casa de jucarie, care poate fi "modificata" dupa bunul plac al proprietarilor.
Blocurile din containere constituie un proiect realizat de studioul de arhitectura Architercture Consultants. (CGR), elaborat special pentru unul dintre cartierele sarace din Mumbay, in cadrul unui amplu program national de reconstructie a acestor zone dominate de case darapanate, lipsite de confort si utilitati.
Containerele vor fi asezate unul peste altul si montate doua blocuri-turn "gemene" de forma cilindrica. In total, va fi nevoie de aproximativ 2.300 de astfel de cutii.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus