UN PENTHOUSE DE LUX DIN HONG KONG A FOST ACHIZIŢIONAT CU 66 MILIOANE DE DOLARI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Un apartament de lux cu o suprafata de 500 mp, din Hong Kong, a fost tranzacţionat cu o suma record pentru piata imobiliara din Asia. Apartamentul este un penthouse amplasat in luxosul ansamblu Opus, conceput de faimosul arhitect Frank Gehry. Cumparatorul apartamentului a platit 66 milioane dolari si ar dori ca identitatea lui sa nu fie dezvaluita.

"Am conceput această clădire special pentru Hong Kong, pentru a răspunde condiţiilor unice existente în acest oraş. Clădirea nu s-ar potrivi în niciun alt loc din lume”, declara arhitectul Frank Gehry, în anul 2012, la momentul inaugurării.

  • Amplasat la ultimul etaj, apartamentul are o suprafaţă de 505 metri pătraţi (patru dormitoare, un birou, un budoar) şi vine la pachet cu două locuri de parcare
  • Penthouse-ul se bucură de o terasă privată de 140 mp, cu o panoramă unică spre zgârie-norii Hong Kong-ului. De asemenea, proprietarul beneficiază de un jacuzzi amplasat pe terasă

Cu toate că acesta a devenit cel mai costisitor apartament tranzacţionat vreodată în Asia, titlul de cel mai scump apartament raportat la suprafaţă îi aparţine unui duplex din aceeaşi clădire, vândut în vara acestui an, pentru 12.383 dolari/mp. Ansamblul Opus conţine doar 12 apartamente ultra-luxoase, fiecare ocupând un întreg etaj.

Pe de altă parte, preţul locuinţelor din luxosul ansamblu rezidenţial Opus pălesc în comparaţie cu preţul de 190 milioane dolari pe care l-a plătit preşedintele companiei Alibaba, Jack Ma, pentru o casă cu trei etaje, amplasată într-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere ale Hong Kongului. Tranzacţia a fost semnată nu mai departe de luna august a acestui an, potrivit agenţilor imobiliari locali.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus