UN PROCENT DE 85% DIN TERENURILE TRANZACŢIONATE SUNT DESTINATE PROIECTELOR REZIDENŢIALE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cea mai mare parte a terenurilor tranzacţionate în Romania (85%) au ca destinaţie proiecte rezidenţiale. 
Un procent de 70% dintre cumpărători sunt dezvoltatori imobiliari, se arata intr-o analiza realizata de catre o platforma imobiliara si 
 RE/MAX Grup de Lux, una dintre francizele RE/MAX România.
Cererea tot mai mare de pe piaţa rezidenţială i-a determinat pe dezvoltatorii imobiliari să realizeze din ce în ce mai multe achiziţii de terenuri, motiv pentru care aceste tipuri de proprietăţi sunt foarte solicitate în ultima perioadă.
Timpul de vânzare a unui teren depinde într-o mare măsură de tipul acestuia, precum şi de stadiul în care se află din punct de vedere urbanistic.  
Terenurile fără PUZ se vând mai greu, pe o perioadă estimativă de 6 – 18 luni. Pe de altă parte, durata de tranzacţionare în cazul celor care presupun o investiţie substanţială, o analiză mai detaliată sau necesită mai mult timp acordat de către cumpărători, se poate întinde între 3 luni şi 1 an.

Conform analizei, judeţele cu cele mai numeroase terenuri tranzacţionate sunt Bucureşti, Cluj şi Timişoara, aceleaşi zone ce se remarcă prin potenţialul crescut de dezvoltare economică, respectiv imobiliară.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus