UN REMARCABIL LOC DOI OCUPAT DE CAPITALA ROMANIEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Potrivit unui studiu intocmit de compania de consultanta imobiliara Cushman&Wakefield, Bucurestiul ocupa locul doi intr-un clasament al oraselor europene care au marcat cresteri ale spatiilor de birouri in perioada 2014-2016. Pe prima pozitie s-a situat metropola Istanbul, principalul centru financiar, comercial şi cultural al Turciei.
Consultantii imobiliari au plasat Bucurestiul pe locul doi si din punct de vedere al ratei de absorbtie a stocului de spatii de birouri, tot dupa Istanbul. Potrivit celor de la Cushman&Wakefield, in Romania se va inchiria anual, in perioada 2014-2016, aproape 20% din stocul de spatii de birouri, estimat la peste 2,1 milioane de metri patrati. Realizatorii acestui studiu precizeaza ca piata imobiliara din Bucuresti da semne de revenire, devenind astfel un mediu bun de afaceri, stabil si atractiv. Tot ei sunt de parere ca pretul chiriilor in 2016 va fi mai mare decat cel inregistrat in prezent.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus