UNATC A CUMPARAT CU 3 MILIOANE EURO O CLADIRE DE BIROURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Imobilul cumparat de UNATC (Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica IL Caragiale), situat intr-o zona ultracentrala a Bucurestiului, mai precis zona Univesitatii, a fost construita in 2003 si are o suprafata totala de aproximativ 1.800 metri patrati si un teren aferent de 726 metri. Tranzactia, in valoare de peste 3 milioane de euro, a fost finantata din Fonduri Europene.
UNATC a castigat o competitie de proiecte derulate in sesiunea august 2013 prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice. Cladire de birouri, intrata in posesia UNATC, in urma tranzactiei realizata cu fonduri europene, este situata pe strada Tudor Arghezi si va servi ca sediu pentru proiectul nou de cercetare in domeniul artelor si cinematografiei, denumit "Centrul International de Cercetare si Educatie in tehnologii inovativ-creative CINETic".

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus