UNDE GASIM CHILIPILURI IMOBILIARE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Chilipirurile imobiliare se găsesc la tot pasul în ţările din sudul Europei, în statele ale căror economii au fost puternic zdruncinate de criză. Spania, Italia sau Grecia nu mai sunt nişte forţe pe scena financiară europeană, însă continuă să aibă nişte avantaje inegalabile. Drept urmare, investitorii încrezători în viitorul economic al acestora profită de preţurile scăzute din sectorul real estate, în speranţa că vor face profituri importante, în viitor.
Aflaţi în căutarea unor chilipiruri imobiliare, marii investitori ai lumii şi-au întors din nou atenţia spre Spania, Italia, Portugalia şi Grecia. În speranţa că economiile din sudul Europei vor reveni cât de curând la un nivel apropiat celui anterior crizei şi atraşi de preţurile încă mici, investitorii de pe toate continentele vânează cele mai bune oferte imobiliare din ţările scăldate de soare, cu precădere proprietăţile comerciale. În plus, aceştia sunt încurajaţi de spusele jucătorilor locali şi de analizele marilor companii de consultanţă, conform cărora ce a fost mai greu a trecut.
În 2013, numărul tranzacţiilor cu proprietăţi comerciale din Europa a ajuns la cel mai ridicat nivel după 2008, potrivit Real Capital Analytics. De asemenea, volumul investiţiilor străine în acest segment a urcat considerabil de-a lungul anului trecut faţă de 2012, observându-se un avânt considerabil al investitorilor asiatici.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus