UNITATI LOCATIVE SUPRAAGLOMERATE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit unui raport Eurostat, 7 din 10 tineri (cu varste cuprinse intre 15 şi 29ani) din Romania se confrunta cu lipsa spatiului locativ. Unii dintre ei traiesc in locuinte supraaglomerate sau nu au propria locuinta.
România se află pe ultimul loc la acest indicator, fiind precedată de Ungaria, Bulgaria, Croaţia şi Polonia. Prin acest rezultat, România se înscrie în rândul statelor europene în care mai mult de jumătate dintre tineri trăiesc în locuinţe cu mai multe persoane, celelalte ţări fiind Letonia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi Ungaria.
La polul opus României, în Belgia doar 3% dintre tineri trăiesc în gospodării prea mici pentru numărul de locatari.
Potrivit raportului Eurostat, o gospodărie supraaglomerată înseamnă că persoanele de peste 18 ani, cuplurile, perechile de persoane de acelaşi sex cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani sau perechile de copii mai mici de 12 ani nu au cel puţin o cameră la dispoziţie exclusiv pentru ei.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus