UNUL DIN CEI MAI MARI TOUROPERATORI DIN ROMANIA INVESTESTE IN IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Anul viitor, unul din cei mai mari touroperatori din Romania, va demara lucrarile de constructie a unei cladiri de birouri in Bucuresti. Proprietarul companiei Paralela 45, Alin Burcea, a declarat ca va investi peste 5 milioane de euro pentru realizarea constructiei si va fi finalizata in aproximativ doi ani.

”Anul viitor voi începe un nou proiect, vreau să construiesc o clădire de birouri acolo unde acum e sediul central şi depozitul Chicco (magazin de haine de copii administrat tot de Alin Burcea). Jumătate din sediu va fi ocupat de Paralela 45”, spune directorul companiei.
Suprafata constructiei va  fi de aproximativ 6.000 metri pătraţi.

In prezent, Paralela 45 este aproape de finalizarea unui complex rezidenţial, Club Lac Snagov, care a necesitat o investitie de circa 7 milioane euro.

Complexul are 77 de apartamente, se află pe malul lacului Snagov, iar terenul are circa 8.000 metri pătraţi.
”Proiectul se finanţează şi din vânzările de apartamente. A plouat şi nu am putut lucra afară, dar în maximum două luni e gata”, spune Alin Burcea.
De asemenea, sediul Paralela 45 din Bulevardul Elisabeta se va muta, pentru o perioadă de trei ani, pentru că încep lucrările de consolidare şi restaurare împreună cu Primăria Capitalei.
”Clădirea este din anul 1884 şi trebuie renovată. Iar sediul din strada Luca Stroici fie va fi fie renovat, fie vândut. Noi ne mutăm ca să ne dezvoltăm”, a precizat proprietarul Alin Burcea.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus