UPGRADE PLAZA ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dupa o perioada de sase luni de lucru mall-ul Plaza Romania a inaugurat o noua intrare pozitionata pe latura de sud a acestuia. Reprezentantii mallului de pe Bulevardul Timisoara spun ca aceasta noua intrare este o prima etapa din lungul sir de lucrari de modernizare al acestuia. 
Intrarea facilitează accesul pietonal în zona de sud la nivelul  parterului, atât de la nivelul parcării supraterane, cât şi dinspre mijloacele de transport în comun.
„Conceptul noii intrări, al cărei scop este consolidarea legăturii dintre Plaza România şi comunitate, se caracterizează prin reducerea numărului de variabile al experienţei arhitecturale, atingând transparenţa prin simplitate. Conceptul a fost realizat cu materiale şi tehnici de ultimă generaţie ce reflectă fizic şi grafic aspecte ale acestui secol. Ele includ o intregrare a mediului natural, urban şi virtual şi ilustrează un set nou de straturi arhitecturale pe o clădire existentă. Noua intrare se conformează conceptului Plaza România, definit de dialogul puternic dintre spaţiile interioare ale proiectului şi spaţiul urban al oraşului Bucureşti”, afirma reprezentantii Plaza Romania.
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus