UTILITATEA REVIZUIRII CONDIŢIILOR DE ACCESARE A PROGRAMULUI "PRIMA CASĂ"

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
De-a lungul timpului, programul guvernamental "Prima Casa" a suferit in mod constant modificari. An de an, Prima Casă a suferit şi o schimbare de structură. 
De la an la an, băncile au fost împinse către independenţă faţă de programul guvernamental, încetul cu încetul, prin procedura de alocare a fondurilor. Anul viitor nu face excepţie, iar schimbările au fost deja anunţate. Principalele modificări sunt alocarea fondurilor pe baza unui rating de bancă, iar apoi băncile vor putea credita doar clienţii care nu pot obţine niciun fel de alt credit. 

băncile au devenit dependente de programul Prima Casă. Clienţii, la fel. Soluţia: modificarea programului în aşa fel încât atât băncile, cât şi clienţii să fie încurajaţi să apeleze şi la alte produse de creditare. Astfel, de anul viitor se vor oferi calificative băncilor, iar în funcţie de acestea se va stabili suma care le va fi acordată pentru programul Prima Casă. Băncile care se dovedesc dependente de program, ar putea chiar să nu mai primească deloc fonduri. Iar schimbările se vor face încă din prima zi a anului viitor, potrivit unui ordin publicat în Monitorul Oficial.

Există o preocupare majoră de optimizare a proceselor de garantare la nivelul FNGCIMM. Pentru Programul Prima Casă, în paralel cu procesul de eficientizare a fluxului de garantare se desfăşoară procese de recalibrare şi reparametrizare ce pot conduce la o targetare cât mai eficientă din punct de vedere social, pentru a putea beneficia de acest program acei oameni care au o reală nevoie de locuinţă. Programul evoluează permanent, răspundem prompt dinamicii pieţei, astfel încât să aibă o adresabilitate socială cât mai eficientă şi să genereze beneficii maxime”, a declarat directorul general al FNGCIMM, Alexandru Petrescu.

Iar categoria de clienţi considerată a fi perfectă pentru programul Prima Casă, în acest moment, este cea a persoanelor care fără acest program nu ar avea acces la o locuinţă. Astfel, şi clienţii vor fi evaluaţi cu atenţie, şi băncile vor fi forţate să vină pe piaţă cu produse de creditare cu condiţii avantajoase, care să fie buni substituţi pentru programul guvernamental.

stirea integral aici


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus