VALOAREA DE ÎNLOCUIRE PE METRU PĂTRAT PENTRU LOCUINTELE ANL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Valoarea de înlocuire pe metru pătrat pentru locuintele ANL se stabileşte anual. Printr-un ordin al ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, preţul de vânzare către tineri a apartamentelor construite prin ANL pentru metru patrat in acest an este de 1.691,29 de lei, adica aproximativ 383 euro. Fata de anul 2014, cand pretul pe metru patrat era de 328 euro, in 2015 valoarea acestuia este cu 55 de euro mai mare.
Potrivit Ordinului nr. 373 din 28 iulie 2015 ”pentru stabilirea valorii de înlocuire pe metru pătrat, pentru anul 2015, în vederea vânzării locuinţelor pentru tineri, valoarea de înlocuire pe metru pătrat, calculată conform art. 1, este de 1.691,29 lei/metru pătrat, inclusiv TVA”.
Guvernul a mărit preţul locuinţelor ANL care pot fi vândute, deşi piaţa imobiliară este în stagnare sau chiar în scădere, precizeaza viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harşovschi.
Acesta a declarat ca in Suceava sunt construite 274 de locuinte ANL si din pacate s-au vandut doar 11 dintre acestea. 

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus