VALOAREA LOCUINTELOR INFLUENTATA IEFTINIREA PETROLULUI?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In unele zone ale lumii, ieftinirea petrolului ar putea influenta negativ piata imobiliara. Este vorba de statele producatoare de petrol. Desi in multe tari ale globului, sectorul rezidential a reusit sa treaca peste problemele intalnite si analistii sunt optimisti, in tarile care produc petrol, pretul in scadere al acestuia ar putea crea o cadere a rezidentialului.

Pentru segmentul rezidenţial, ieftinirea petrolului este deopotrivă o veste bună, cât şi una neplăcută: pe de o parte, preţul mic al combustibilului duce la economii simţitoare în buzunarele clienţilor finali, deci la o creştere a puterii de cumpărare, în anumite zone; pe de altă parte, pentru statele ale căror economii sunt strâns legate de sectorul energetic, scăderile de preţ duc la închiderea locurilor de muncă, şi deci la o micşorare a cererii de locuinţe.

Mai puţine locuri de muncă se traduc printr-o cerere (reală) de locuinţe mai mică, ceea ce va avea un impact destul de puternic în zonele ale căror economii depind de activitatea companiilor din sectorul energetic”, a declarat într-un interviu Lawrence Yun, economist-şef în cadrul National Association of Realtors.

În SUA, analiştii estimează că preţul locuinţelor se va aprecia cu 3,5% de-a lungul acestui an, la nivel naţional. Cu toate acestea, în state precum Dakota de Nord, Wyoming, Alaska Oklahoma sau Louisiana, valoarea locuinţelor s-ar putea confrunta cu o scădere serioasă. În astfel de zone, boom-ul petrolier a atras angajaţi de pe tot continentul, astfel că sectorul rezidenţial a explodat o dată cu numărul locurilor de muncă. În prezent, depopularea zonelor va fi puternic resimţită de sectorul rezidenţial.
Deşi oraşele americane ale căror pieţe rezidenţiale s-ar putea confrunta cu cele mai mari riscuri sunt din Texsas, experţii spun că economia acestui stat este destul de diversificată încât să poată atenua impactul ieftinirii petrolului asupra segmentului imobiliar. Nu în ultimul rând, specialiştii subliniază că astfel de efecte nu sunt imediate – de obicei, de la intrarea în declin a sectorului energetic, durează între 15 şi 24 de luni până când piaţa imobiliară începe să reacţioneze. Totodată, în statele în care există mari angajatori din industria automobilelor, se produce o echilibrare: când preţul petrolului coboară, creşte cererea de automobile şi numărul de locuri de muncă din această industrie, ceea ce are un impact pozitiv asupra valorii locuinţelor.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus