VALOAREA TAXELOR SI IMPOZITELOR LOCALE PLATITE CU CARDUL A CRESCUT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit datelor raportate de băncile membre Visa Europe din România, valoarea taxelor si impozitelor locale platite cu cardul a crescut anul trecut cu 42% fata de 2014, ajungand la aproximativ 250 de milioane de lei. 
Contribuabilii au realizat, in 2015 aproape 750.000 de plati cu cardul pentru a-si achita obligatiile fiscale,se arata intr-un 
comunicat de presa al Visa Europe.
„Românii şi-au folosit mai des cardurile anul trecut pentru a-şi achita taxele si impozitele datorate statului, iar creşterea spectaculoasă este în mediul online unde numărul tranzacţiilor s-a dublat. În aceste condiţii, ne bucură să vedem că autorităţile s-au angajat să susţină plăţile cu cardul şi dezvoltarea platformei ghiseul.ro, iar aici mă refer la strategia MCSI şi MFP pentru 2016. Aceste iniţiative vin în sprijinul eforturilor derulate în România de Visa şi băncile membre încă din 2009, inclusiv prin campanii de informare şi educare precum cea de plată a taxelor şi impozitelor cu cardul care în acest an va începe din februarie” a declarat Cătălin Creţu, directorul regional pentru România, Croaţia, Malta şi Slovenia al Visa Europe.
  • Contribuabilii au realizat anul trecut aproape 750.000 de plăţi cu cardul pentru a-şi achita obligaţiile fiscale, în creştere cu 49% faţă de 2014
  • Per total, 210 primării din întreaga ţară acceptau la finele anului 2015 plata taxelor şi impozitelor locale cu cardul la POS şi/sau online
  • Totodată, tot mai multe primării au decis să pună la dispoziţia contribuabililor posibilitatea de a efectua plăţi online de taxe şi impozite prin intermediul platformei ghiseul.ro (188 de primării, în creştere cu 70% faţă de anul anterior)

Taxele şi impozitele locale pot fi plătite cu cardul la POS-urile instalate în sediile administraţiilor locale şi oficiile poştale care acceptă tranzacţiile cu cardul, online pe www.ghiseul.ro şi platformele puse la dispoziţie de unele administraţii locale, precum şi la infochioşcurile instalate la sediile administraţiei locale, în supermarket-uri şi mall-uri.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus