VALOAREA TRANZACTIILOR-CRESTERE EXTRAORDINARA IN 2014

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
România a înregistrat in 2014 cea mai mare creştere a pieţei de fuziuni şi achiziţii din Europa Centrală şi de Sud-Est, valoarea tranzactiilor incadrandu-se intr-un trend crescator extraordinar. Cele mai mari tranzacţii au avut loc în IT, servicii şi imobiliare, iar cei mai importanţi investitori din piaţă au venit din Germania şi Austria.
Creştere spectaculoasă pe piaţa românească de fuziuni şi achiziţii: valoarea tranzacţiilor a urcat cu 186% în 2014, faţă de anul trecut, ajungând la o valoare totală de 3,14 miliarde dolari. În acelaşi timp, numărul tranzacţiilor a crescut doar cu 24% în această perioadă, potrivit studiului EY - M&A Barometer România 2014. Valorile de tranzacţionare au fost făcute publice pentru 37% din cele 182 de tranzacţii care au avut loc în România în 2014.
„În 2014, investitorii din Germania şi Austria au fost cei mai importanţi investitori externi în piaţa din România, cu 9 şi respectiv 6 tranzacţii fiecare totalizând 8% din total, urmaţi de cei din Olanda, comparativ cu 2013 când Polonia era cel mai activ investitor extern”, menţionează specialiştii EY.
Consultantii sunt de parere ca acest trend crescator al tranzactiilor va continua si anul acesta: „În 2015, ne aşteptăm să continue consolidarea şi reaşezarea sectorului financiar''. Tot ei au precizat ca se asteapta la tranzacţii pe piaţa de telecom, energie, dar şi o revenire uşoară în imobiliare.

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus