VALOAREA TRANZACTIILOR IMOBILIARE DIN ROMANIA IN PRIMELE NOUA LUNI A ATINS COTA DE 600 MIL. EURO

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In piata imobiliara din Romania valoarea tranzactiilor in perioada ianuarie-septembrie 2015 a atins cota de 600 milioane de euro. Intr-un top al valorii tranzactiilor al pietelor din regiune, Romania se claseaza pe locul trei fiind depasita de Cehia si Polonia.
Aceasta valoare a tranzactiilor ar putea creste pana la sfarsitul anului si s-ar putea ridica la valoarea de 800 milioane de euro. O crestere a volumului investitional pana la finele anului se datoreaza in mare parte companiilor care vor sa-si desfasoare activitatea in spatii generoase si conditii optime de lucru.
În 2014, valoarea tranzacţiilor imobiliare din România s-a ridicat la circa 1,2 miliarde de euro, un record al ultimilor ani. Doar în primele 9 luni din acest an, s-au vândut proiecte în valoare de peste 600 de milioane de euro.

La nivelul întregii regiuni, România a avut o cotă de 11% în totalul tranzacţiilor în 2015, după Polonia şi Cehia, cu 28, respectiv 43%. Pe tot anul, tranzacţiile ar putea depăşi 800 de milioane de euro.

70% din piaţa imobiliară înseamnă tranzacţiile cu birouri şi cu spaţii industriale. Cei mai mulţi clienţi vin din zona IT sau call-center.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus