VALOAREA TRANZACTIILOR IMOBILIARE IN 2014 A DEPASIT SUMA DE 1.2 MILIARDE DE EURO

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conform unui studiu realizat de catre DTZ, 10% din aceasta suma au reprezentat-o tranzactiile imobiliare cu terenuri.
45% din total reprezentând achiziţii de proiecte de retail, iar 30% de birouri, iar segmentul industrial a atras 15% din tranzacţiile din acest an.

Anul 2015 se anunta a fi si mai bun in special pe piata birourilor.

 "Considerăm că acesta este doar începutul unei perioade mai lungi în care piaţa de investiţii va creşte constant an de an. Fondurile instituţionale care cu ani în urmă nu considerau România o piaţă viabilă sunt acum active şi în căutarea de proprietăţi generatoare de venit. Cei mai importanţi jucători au fost NEPI pe zona de retail şi Globalworth (compania controlată de omul de afaceri Ioannis Papalekas, n.r.), în zona de birouri, însă noutatea este că aceştia nu mai sunt singurii care fac oferte, ci au concurenţi competitivi care îi determină să ofere preţuri agresive", a declarat Răzvan Sin, şeful departamentului capital markets din cadrul DTZ.

În opinia sa, investitorii noi iau mai greu decizia de cumpărare pentru că nu cunosc piaţa. "Investitorii noi nu cunosc piaţă şi nu pot să vadă care este chiria sustenabilă pe piaţa de birouri, când sunt atât de multe proiecte în dezvoltare. Când văd că se dezvoltă atât de mult în Barbu-Văcărescu şi cât de multe terenuri sunt de vânzare în Vest, nu pot să estimeze chiria sustenabilă. Nu cred că vom mai vedea tranzacţii importante fără a se lua în calcul chiria sustenabilă. Retailul este sustenabil din acest punct de vedere pentru că nivelul chiriilor s-a ajutat din mers", a adăugat Sin. Reprezentanţii DTZ estimează că anul viitor clădirile de birouri vor fi ţinta investitorilor deoarece pe segmentul de retail nu există active atractive.

Stirea originala aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus