VALOAREA UNUI APARTAMENT POATE SCADEA SAU CRESTE IN TIMP

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
La achizitia unei locuinte trebuie luata in calcul si valoarea pe care o va avea aceasta dupa o perioada de timp. Locuinta poate scadea sau creste in functie de zona, tendinta ce poate fi prevăzută încă de la semnarea contractului. Calitatea construcţiei, compartimentarea inteligentă a locuinţei sau experienţa dezvoltatorului sunt caracteristici pe care mulţi cumpărători tind să le treacă cu vederea, în febra cumpărăturilor, caracteristici care pot contribui din plin la valoarea ulterioară a construcţiei.
Piaţa construcţiilor a înregistrat o creştere semnificativă în ultimii doi ani, atât în ceea ce priveşte numărul locuinţelor noi, cât şi a solicitărilor de cumpărare.
Odata cu tendinta de revenire a pietei imobiliare, s-au schimbat şi anumiţi parametri – criteriile avute în vedere de clienţi, la achiziţia unei locuinţe, s-au modificat, influenţate de experienţele recente ale ultimilor ani. Românii au devenit mai atenţi la cheltuirea banilor în sectorul imobiliar, nemaifiind dispuşi să plătească bani mulţi pentru un apartament învechit, amplasat într-un imobil care riscă să se prăbuşească în caz de seism. Clienţii nu mai vor să îşi amaneteze viitorul, pentru a obţine o locuinţă necorespunzătoare, într-un bloc de calitate îndoielnică, ci incearcă să obţină cel puţin o variantă echilibrată preţ-calitate tinzând spre căutarea celor mai bune oferte de pe piaţă.
Imobilele nou construite sunt din ce in ce mai cautate, insa clientii trebuie sa tina cont de experienţa dezvoltatorului imobiliar şi recomandările altor proprietari care sunt o adevărată carte de vizită pentru un proiect rezidenţial.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus