VALORIFICAREA IMOBILELOR CONFISCATE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit unei ordonante de urgenta a Guvernului, imobilele confiscate vor fi valorificate cu prioritate prin utilizarea acestora de catre institutii publice, care le vor prelua in proprietate, urmand sa fie valorificate sub o alta forma doar daca nicio institutie publica nu va fi interesata de ele.
In baza unei solicitari, imobilele confiscate pot fi obtinute de catre autoritatile publice centrale sau locale, reiese din spusele purtatorului de cuvant al Guvernului, Corneliu Calota.
La sfarsitul lunii aprilie, in baza unui proiect de lege transmis Parlamentului spre dezbatere in regim de urgenta se va infiinta  Agentia Nationala de Identificare a Bunurilor Indisponibilizate, prin in termediul careia se vor valorifica bunurile confiscate in procese penale.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus