VANZARILE DE APARTAMENTE VOR CREŞTE DE LA ÎNCEPUTUL ANULUI VIITOR ODATA CU REDUCEREA TVA-ULUI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Incepand cu 2016, se mareste plafonul de preţ pentru locuinţele ce beneficiază de cotă redusă de TVA (de la 85.000 euro la puţin peste 100.000 euro). Specialistii sunt de parere ca aceasta masura fiscala este una foarte binevenita si va duce la cresterea vanzarilor de apartamente. Marirea plafonului de pret pentru locuinţele ce beneficiază de cotă redusă de TVA va sprijini dezvoltarea sectorului rezidential.
Clienţii care achiziţionează o locuinţă cu un preţ de până în 380.000 lei (respectiv 85.000 euro) şi o suprafaţă de maximum 120 mp beneficiază de TVA redus, de doar 5%. Aceasta este una dintre cele mai bune măsuri fiscale implementate pentru a sprijini sectorul construcţiilor, cred cei care activează în acest domeniu, subliniind că aceste locuinţele care se încadrează în aceşti parametri sunt primele vândute, în majoritatea ansamblurilor rezidenţiale, indiferent de zonă.   
Spre deosebire de anii trecuţi, în care cei mai mulţi cumpărători achiziţionau cu intenţia de a vinde ulterior, cu un preţ mai mare, în prezent, peste 80% dintre locuinţe sunt achiziţionate de clienţi utilizatori finali, numărul celor care cumpără cu scop investiţional scăzând la 20%.

Aceasta crestere ar putea fi incetinita sau chiar s-ar putea sa existe fenomenul de scadere al numarului de imobile vandute, doar daca zvonurile privind oprirea programului guvernamental Prima Casa 2016 se vor adeveri.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus