VASTINT ROMANIA A DESEMNAT COLABORATORUL PENTRU INCHIRIEREA PRIMELOR CLADIRI ALE PROIECTULUI TIMPURI NOI SQUARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Divizia imobiliară locală a grupului suedez Inter Ikea, Vastint Romania va coopera cu firma de consultanta imobiliara CBRE pentru inchirierea  primelor doua cladiri ale proiectului imobiliar mixt "Timpuri Noi Square". 
Primele doua imobile ale proiectului dezvoltat pe fosta platforma a fabricii de la Timpuri Noi, de catre Vastint Romania, vor avea vor avea zece etaje şi o suprafaţă închiriabilă de 12.300 de metri pătraţi, respectiv 17.300 metri pătraţi si peste 600 de locuri de parcare. Lucrările de construcţie la cele două clădiri avansează rapid, punerea în funcţiune fiind planificată pentru începutul anului viitor.
„Suntem încrezători că această colaborare va fi benefică tuturor părţilor implicate, dar mai ales companiilor ce vor alege Timpuri Noi Square ca sediu. în toate proiectele noastre acordăm o importantă deosebită eficientizării costurilor chiriaşilor noştri, specificaţiilor tehnice, cât şi zonelor verzi sau de recreere“, afirmă Antoniu Panait, Director General, Vastint România.
Proiectul imobiliar mixt Timpuri Noi Square este unul dintre cele mai mari din centrul Capitalei, cu un total planificat de până la 100.000 mp de spaţii de birouri şi comerciale, precum şi 50.000 mp de spaţii rezidenţiale.


stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus