VESTE BUNA DESPRE CREDITELE IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
BCR a luat hotararea de a reduce la 4,95% pe an costul creditelor imobiliare în lei cu dobândă fixă pe cinci ani si la 5,45% pe an in cazul creditelor cu dobândă fixă în primii zece ani. Banca Comerciala Romana(BCR) parte a grupului Erste Bank, este cea mai importanta banca din Romania dupa activele detinute si este prima bancă locală care a introdus în ofertă credite cu dobândă fixă pe zece ani.
„Oferta de rată fixă lunară asigură un control total asupra cheltuielilor lunare cu creditul, ceea ce reprezintă un element esenţial în luarea unei decizii corecte“, a declarat Dana Demetrian, vicepreşedinte executiv retail în cadrul BCR.
Pentru un credit de 160.000 de lei pe 30 de ani dobânda anuală efectivă  este de 5,31%, ceea ce înseamnă că debitorul plăteşte până la finalul contractului 311.000 lei înapoi băncii.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus