VEZI CARE SUNT SUPERLATIVELE PIETEI IMOBILIARE DIN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Va prezentam mai jos un top al celor mai importante afaceri din piata imobiliara din Romania, realizat de catre cei de la ZF.ro.

Cea mai mare investiţie imobiliară:

Mallul AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, a cărui construcţie, finalizată în 2009, a costat 300 de milioane de euro, reprezintă cea mai mare investiţie imobiliară realizată până în prezent în România, dar proiectul israelienilor de la AFI este în top şi când vine vorba de alţi parametri.

Pentru dezvoltarea sa şi pentru refinanţare au fost atrase cele mai mari finanţări bancare din piaţa imobiliară locală, de 234 mil. euro, respectiv de 220 mil. euro, iar potrivit celor mai recente evaluări mallul reprezintă cel mai valoros activ imobiliar din România, proiectul din zona Politehnică fiind cotat la 401 mil. euro.

AFI Cotroceni este în top şi când vine vorba numărul de vizitatori (circa 55.000 de persoane pe zi), vânzările realizate de cele peste 300 de magazine (205 mil. euro în 2013) şi suprafaţa închiriabilă (81.000 mp), concurând la aceste capitole cu proiectul Băneasa Shopping City, aflat în mijlocul celei mai mari zone comerciale din România.

Cea mai mare investiţie imobiliară din afara Bucureştiului:

Complexul Palas Iaşi, dezvoltat de omul de afaceri Iulian Dascălu în centrul oraşului din nordul Moldovei, a reprezentat o investiţie de 265 de milioane de euro, bani cu ajutorul cărora a fost construit un mall, un complex de birouri, locuinţe, hotel, parc şi alte facilităţi.

Finalizat în 2012, complexul Palas Iaşi a generat anul trecut (2013) încasări de aproape 17 milioane de euro din închirierea spaţiilor din mall şi clădirile de birouri. Totodată, traficul mallului s-a ridicat la 12,2 mil. de vizitatori, respectiv o medie zilnică de peste 33.000 de persoane.

Cea mai înaltă clădire de birouri

Dezvoltat de grupul austriac Raiffeisen pe 36 de etaje cu o înălţime de 137 de metri, turnul Sky Tower este cea mai înaltă clădire de birouri (şi nu numai) din Bucureşti şi din ţară. Proiectul cu o suprafaţă închiriabilă de 41.000 mp a ajuns anul acesta la un grad de ocupare a spaţiilor de 60%, având printre chiriaşi Raiffeisen Bank, avocaţii de la PeliFilip, firma de arhitectură Proiect Bucureşti sau compania IT 1&1 Internet Development.

Cel mai mare parc de afaceri

Situat în Pipera, IRIDE Business Park este în prezent cel mai mare parc de afaceri din Bucureşti şi din ţară, proiectul fiind format din 20 de clădiri cu o suprafaţă închiriabilă de 93.000 mp. Deţinut de grupul austriac Immofinanz, IRIDE a intrat recent într-o nouă etapă de dezvoltare prin care va fi iniţial construită o nouă clădire de 20.000 mp, iar în timp proprietarii vor să dărâme clădirile vechi pentru a reconfigura proiectul.

Cel mai mare ansamblu rezidenţial nou

Dezvoltat pe raza localităţii Chiajna, proiectul Militari Residence a ajuns la circa 8.000 de apartamente, fiind astfel cel mai mare ansamblu rezidenţial construit în ultimii 25 de ani, iar în funcţie de cerere investitorii vor să continue extinderea acestui proiect.

Cel mai mare proiect de birouri din afara Bucureştiului

Dezvoltat la Timişoara de omul de afaceri Ovidiu Şandor, parcul de afaceri City Business Center este cel mai mare proiect de birouri din afara Capitalei, cele cinci clădiri prevăzute urmând să dispună de o suprafaţă închiriabilă de 43.000 mp. Patru dintre aceste clădiri au fost finalizate, trei au fost vândute către sud-africanii de la NEPI, iar a cincea este în construcţie, finalizarea lucrărilor fiind programată în vara anului 2015. Pentru dezvoltarea clădirilor patru şi cinci, Şandor a atras finanţări europene nerambursabile de 12,6 mil. euro.

 Vezi continuarea stirii aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus