VEZI CE CARTIERE DIN BUCURESTI ISI PASTREAZA VALOAREA INVESTITIEI CEL MAI BINE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Atunci când pornesc demersul de a cumpăra o nouă locuinţă, viitorii proprietari ar trebui să păstreze în minte deviza „Zonă, zonă şi iar zonă!”, după care se ghidează cei mai importanţi oameni de afaceri, atunci când achiziţionează o proprietate. Sigur, preţul este şi el important, dar un preţ mic oferit pentru o zonă proastă se poate traduce într-o afacere falimentară, pe termen lung.

Preţul este şi a fost cel mai important criteriu, ceea ce nu e un lucru rău. Dar un client matur înţelege că nu trebuie să se lupte atât de mult pentru a obţine preţul perfet, ci să încerce să optimizeze investiţia. Să ia tot ce se poate mai bun, din proprietatea respectivă. Iar viitorul unui cartier trebuie să fie prioritar, în decizia de cumpărare”, explică pentru IMOPEDIA.ro Ruxandra Cleciu, Neocasa.

Cartierele dominate de blocuri comuniste pot fi valoroase, dacă pot compensa prin alte atribute

Prin cartier bun, nu se înţelege neapărat o zonă nou construită sau una dedicată elitei. Există cartiere de blocuri construite în era comunistă, care au rezistat cu brio probei timpului. Sunt zone în care s-au putut face tranzacţii, chiar şi în perioada de criză economică, şi unde preţul a scăzut mai puţin, raportat la alte cartiere.

Eu dau mereu exemplul zonei 1 Mai – Bd. Mihalache. Şi acolo sunt blocuri comuniste, dar sunt locuite de oameni de calitate, ceea ce nu este deloc de neglijat şi, mai mult, există parcuri în apropiere, accesibilitate mare către centru şi către mijloacele de transport în comun, în timp ce este şi un pic retras, nu este în vâltoarea lucrurilor. Însă ce mai precizez cumpărătorilor este faptul că, în această zonă, o proprietate s-a putut vinde. Când au fost crize, au existat anumite categorii de proprietăţi care chiar dacă au coborât preţul, nu au avut cumpărători, pentru că nu a fost interes. Aici întotdeauna s-au găsit cumprători, iar timpul de aşteptare a unei vânzări este mai mic, ceea ce este extrem de important”, continuă oficialul Neocasa.

Există însă o categorie de clienţi care, tocmai din dorinţa de a-şi îmbunătăţi calitatea vieţii şi a păstra valoarea locuinţei pe termen lung, aleg blocurile nou construite. Acestea sunt controversate, mai ales în cazul celor care sunt construite la periferia Capitalei. Criticii sunt de părere că acestor locuinţe le lipseşte confortul poziţionării într-un cartier bine dezvoltat, precum şi accesibilitatea către restul oraşului. Există însă nenumăraţi clienţi care pot infirma aceste teorii.

Clienţii noştri caută apartamente în blocuri noi şi, după ani de locuit aici, nu au niciun dubiu că au făcut mişcarea corectă. Mai mult, ei ne recomandă mai departe, aceasta fiind una dintre principalele metode prin care ne găsesc clienţii. Şi nu este vorba despre un gest de curaj făcut de tineri. În ansablu locuiesc şi oameni în vârstă, care şi-au vândut locuinţa veche pentru a se muta într-un ansamblu rezienţial nou”, a declarat pentru IMOPEDIA.ro Ştefania Poteraş, director de vânzări Militari Residence.

Avantajele aduse de cartierele noi, de la periferia Bucureştiului, sunt controversate

Unii clienţi chiar aleg să se mute mai departe de Bucureşti, considerând că drumul cu maşina este un preţ mic, comparativ cu beneficiile pe care le aduce traiul liniştit, în afara oraşului. Zona de Nord este un exemplu în acest sens, numeroşi clienţi căutând aceste segment pentru un nou stil de viaţă.

Clienţii noştri aleg Corbeanca datorită avantajelor pe care le oferă zona de Nord. Sunt aproape de aeroport, aproape de pădure, aproape de unul dintre cele mai importante centre comerciale şi de business din Bucureşti. Corbeanca atrage şi clienţi din afara Bucureştiului. Drept dovadă, o treime dintre cumpărătorii noştri sunt din Ploieşti. Când am gândit acest proiect, în Pipera, preţurile erau deja mari. Paradisul Verde a dezvoltat zona, a adus oamenii cu bani în zonă. Dacă se făcea proiectul Paradisul Verde în Baloteşti, cumpăram în Baloteşti. Încet-încet, zona se transformă într-un Beverly Hills al Bucureştiului”, a declarat pentru IMOPEDIA.ro Dragoş Cincă, Managing Partner Flamingo Park.

 Internetul joacă un rol important în luarea deciziei de cumpărare, dar numai un agent imobiliar profesionist poate oferi o analiză obiectivă a istoricului de cumpărare, pe zona aleasă de client. De multe ori, informaţiile de pe internet oferă o imagine distorsionată a pieţei imobiliare, dominată de cerere şi pretenţiile uneori absurde ale acesteia. Tot agenţii imobiliari sunt cei care ştiu la nivel s-au încheiat tranzacţiile în zonă, putând oferi clienţilor o analiză onestă şi alternative, în cazul în care noile criterii nu mai corespund aşteptărilor lor.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus