VEZI CE TREBUIE SA STII CA SA ALEGI CEL MAI BUN SISTEM DE ALARMA PENTRU LOCUINTA TA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Piata de  profil iti ofera in acest moment o multitudine de sisteme de alarma pentru apartamente, case, vile - multe scumpe, altele mai ieftine.

Dar cum putem sti cre este cea mai buna alegere pentru locuinta noastra?

Intrebarea de mai sus ne-a facut sa asamblam de la zero un sistem de calitate, ideal pentru toti cei ce vor sa isi protejeze bunurile la un pret cat mai mic.

Ce este sistemul de alarma ideal pentru locuinte?

Un astfel de sistem este alcatuit din toate echipamentele necesare functionarii eficiente a detectiei si avertizarii si ofera toate functiile de care veti avea vreodata nevoie, cu pretul cel mai mic posibil, astfel incat sa nu cheltuiti mai mult decat aveti nevoie pentru a obtine toate avantajele: eficienta, fiabilitate, economie, flexibilitate, siguranta.

Ce va ofera acest sistem?

1. Eficienta. Oricat de scump sau ieftin ar fi sistemul de alarma, daca in cazul unui incident aceasta nu isi face treaba, atunci este inutil. Sistemul pe care l-am alcatuit foloseste numai aparatura profesionala Paradox, testata si aprobata. Evitati sistemele "chinezesti", de la producatori fara acreditari, pe care le puteti cumpara direct de pe rafturile unor supermarketuri.

2. Fiabilitate. Sistemul de alarma pe care il montati trebuie sa functioneze impecabil multi ani. Pachetul din articolul de fata beneficiaza de 2 ani garantie si este testat si verificat inainte de a fi livrat catre dumneavoastra.

3. Economie. Pentru ca am luat in considerare factorul financiar, este util sa reducem din cheltuieli prin eliminarea manoperei costisitoare. Din acest motiv, sistemul de alarma va fi programat in baza specificatiilor pe care le oferiti, iar echipamentele vin cu manuale incluse si cu pasi cat se poate de simpli si intuitivi pentru montaj.

4. Flexibilitate. Multitudinea de optiuni de configurare face din acest pachet de alarma unul foarte versatil. Aveti la dispozitie 4 zone pe fir (extensibile pana la 8), 2 partitii individuale (exemplu: pentru o cladire cu parter si etaj puteti arma si dezarma individual parterul - partitia 1 si etajul - partitia 2), 32 coduri de utilizator.

In plus, beneficiati si de comunicare cu telefonul personal. Consideram ca un sistem de alarma nu este complet daca nu pastreaza si legatura cu proprietarul. In cazul unor evenimente veti fi avertizat pe telefonul mobil. Ba mai mult, puteti interactiona direct si dumneavoastra cu sistemul (exemplu: armati si dezarmati folosind telefonul mobil).

De ce echipamente avem nevoie?

Centrala de alarma

Asa cum ii spune si numele, centrala de alarma este elementul central al sistemului de alarma. Centrala este creierul ce face legatura cu toate elementele din sistem. Acest echipament vital primeste semnalul de la senzorii de detectie, primeste comenzile de la tastatura, trimite semnalul de alarma catre sirena si catre modulul de comunicatie mobil pentru ca evenimentele sa ajunga la telefonul dumneavoastra. Din toate aceste motive este crucial ca alegerea centralei sa fie facuta cu grija. Datorita fiabilitatii dovedite in multe proiecte reusite, a eficientei demonstrate si a costului redus, recomandarea noastra este modelul Paradox Spectra SP4000.

Accesoriile centralei

Centrala de antiefractie este o banala placa cu circuite electronice. Pentru a evita defectiuni si pentru a proteja acest echipament, centrala se monteaza intr-o cutie metalica impreuna cu un transformator si un acumulator ce asigura functionarea sistemului pentru 48 de ore in caz de pana de curent. Optional se poate adauga in aceeasi cutie metalica si modulul de comunicare cu telefonul mobil al clientului.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus