VI SE PARE IMPOSIBIL CA PRETUL UNEI CASE SA FIE 1 EURO?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In provincia italiana Palermo, mai precis in satul Gangi, numarul populatiei a scazut dramatic la numarul de 7000 de persoane, dupa ce mai multi locuitori au decis sa-si paraseasca locuinta in cautarea unui loc de munca, relateaza publicaţia online TheLocal.it. Din aceasta cauza, 20 de case din acest sat au fost scoase la vanzare cu pretul de 1 euro. Autorităţile locale încearcă acum să revitalizeze satul, încercând să-i atragă pe străini să cumpere casele abandonate.
La suma de 1 euro platita pentru achiziţionarea casei, se adaugă evident cheltuieli suplimentare, ca de exemplu taxa de achizitie a unei proprietati in Sicilia, in valoare de 6000 de euro si  35000 euro ce ar trebui investiti pe parcusul a cinci ani in renovarea acesteia.

citetste stirea integral


 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus