VIITORUL PARC NATURAL VACARESTI AVIZAT DE CATRE PRIMARIA CAPITALEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit Mediafax, zona naturala situata pe arealul Lacului Vacaresti din Bucuresti, care are o suprafata de aproximativ 183 de hectare si care ar putea deveni viitorul Parc Natural Vacaresti, va fi avizata administrativ de consilierii generali ai Capitalei, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti de marti.
Parcul Natural Vacaresti urmeaza sa obtina statutul de arie naturala protejata de interes national. Pentru acest lucru este necesara o hotarare de guvern care va cuprinde atat Studiul de Fundamentare Stiintifica si avizul Academiei Romane, cat si hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

In raportul de specialitate al proiectului inclus pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti, (CGMB), de marti se precizeaza ca statutul de arie naturala protejata contribuie la conservarea unor habitate naturale importante sub aspect floristic, faunistic si la mentinerea caracterului peisagistic si recreativ.

Citeste restul stirii aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus