VILA LUI PABLO PICASSO SCOASA LA LICITATIE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Vila in care celebrul pictor spaniol Pablo Picasso si-a petrecut ultimii ani din viata, a fost scoasa la vanzare in cadrul unei licitatii organizate joi, in orasul Grasse situat in sudul Frantei.
Proprietatea a fost vanduta  cu o sumă ce a depăşit cu puţin pragul de 20 de milioane de euro de un om de afaceri neozeelandez. 
Conacul Notre-Dame de Vie, a fost achiziţionat în 1961 de artistul Pablo Picasso. Are vedere spre golful din Cannes şi spre masivul muntos Estere. Conacul are in compunere mai multe clădiri, care însumează 1.700 de metri pătraţi locuibili, pe un teren de peste 3 hectare. Vila are o piscină, un teren de tenis, o casă a grădinarilor şi diverse anexe.
Desi proprietatea a avut un pret initial de vanzare de 18,36 milioane de euro, Rayo Withanage investitorul neozeelandez care a achizitionat-o a supralicitat şi a oferit un preţ cu 10% mai mare.
Joi dimineaţă, niciun alt ofertant nu s-a prezentat la tribunal, iar acest om de afaceri, aflat la conducerea unei companii de investiţii imobiliare, BMB, înfiinţată în 2004 cu un prinţ din bogatul regat petrolier Brunei, a devenit astfel noul proprietar al imobilului.

citeste stirea integral aiciFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus