VODAFONE ÎŞI MUTĂ DE ANUL VIITOR SEDIUL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Operatorul de telefonie mobilă Vodafone, cu afaceri anuale de 800 mil. euro şi aproximativ 3.300 de angajaţi pe piaţa locală, îşi va muta anul viitor sediul din Bucureşti în turnul de birouri Bucharest One pe care omul de afaceri elen Ioannis Papalekas îl va construi între pasajul Pipera şi mallul Promenada din nordul Capitalei.

După mai multe luni de negociere, Vodafone şi Papa­lekas au ajuns recent la un acord pentru închirierea unui spaţiu de circa 16.000 de metri pătraţi în clădirea cu 23 de etaje, au declarat pentru ZF mai multe surse din piaţa imobiliară şi de telecom.

Vezi mai multe aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus