VOLKSBANK ROMANIA A DECIS SA MENTINA PE O PERIOADA DE 3 LUNI UN CURS VALUTAR FIX PENTRU FRANCUL ELVETIAN

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Vesti bune pentru clientii primei banci din Romania care a luat aceasta decizi pentru a-si ajuta clientii ce au rate in franci elvetieni!

Cursul de schimb este de 3,8035 Lei pentru 1 CHF (cursul de schimb VBRO valabil la data de 31 decembrie 2014), si va fi mentinut pentru platile urmatoarelor 3 rate lunare datorate de clienti. 

Cursul oferit de Volksbank Romania este cu 17,5% sub cursul anuntat de BNR luni, 19 ianuarie 2015 – de 4,4716 RON/CHF. 

De asemenea, cursul Volksbank este usor mai mare fata de cel al BNR din data de 31 decembrie 2014, de respectiv 3,7273 RON/CHF.

“Prin intermediul acestei masuri, le oferim clientilor nostri cel mai bun suport pana la stabilizarea conditiilor de pe piata valutara, anuland in intregime efectul negativ al exploziei recente inregistrate de francul elvetian. in acelasi timp, aceasta oferta ne va acorda timpul necesar pentru a elabora o solutie pe termen lung cu care sa venim in intampinarea clientilor nostri, in vederea clarificarii problemei legate de imprumuturile in franci elvetieni. 

Aceste initiative au fost aduse la cunostinta si potentialului nostru cumparator, Banca Transilvania”, a declarat Benoit Catel, Presedintele Volksbank. 

Oferta se aplica tuturor clientilor Volksbank cu imprumuturi active in franci elvetieni, fiind destinata in mod exclusiv platii a 3 rate lunare si a oricaror sume restante. Acest curs prestabilit este aplicabil tranzactiilor de schimb valutar din lei in franci, putand fi efectuat in orice unitate VBRO sau prin intermediul Internet Banking. 

Oferta intra in vigoare incepand de marti, 20 ianuarie 2015. 

Simularea ofertei aplicabile cursului valutar
Rata clientului Rata in lei la un curs valutar de 4,4716 Lei/CHF (cursul de schimb al BNR din data de 19 ianuarie 2015) Noua rata la un curs valutar de 3,8035 Lei/CHF (cursul de schimb VBRO din data de 31 decembrie, 2014) Suma economisita conform exemplului
500 CHF 2235,8 Lei 1901,75 Lei 334,05 Lei


Infiintata in 2000, Volksbank este o institutie financiara de origini austriece, ce deserveste 190.000 de clienti, fiind una dintre cele mai importante zece banci de pe piata locala, cu active totale in valoare de 3,09 miliarde de euro. 
Banca are 135 de unitati, ce acopera cele mai importante zone ale tarii. 

Fiind o banca universala, Volksbank ofera o gama completa de produse si servicii, tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, intreprinderi mici si mijlocii si corporatii.
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus