VOLUMUL INVESTITIILOR IMOBILIARE COMERCIALE A CRESCUT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultimele 12 luni, pe plan local, volumul investitiilor imobiliare comerciale a inregistrat o crestere de 14,9%. Altfel spus, investitiile au ajuns la la 900 de milioane de euro, într-o perioadă de 12 luni încheiată în trimestrul al doilea. Conform datelor companiei de consultanta imobiliara, Knight Frank, la nivel european piaţa a urcat în primul semestru cu 29%, la 104,9 miliarde de euro. 
Aceeasi companie estimeaza pentru 2015 un volumul al investiţiilor în Europa de aproape 230 de miliarde de euro, cel mai ridicat nivel de după 2007. 
În raport se arată că nivelul chiriilor proprietăţilor de birouri înregistrează o accelerare a creşterii în oraşe precum Bucureşti, Londra, Paris, Madrid şi Bruxelles, în timp ce avansul încetineşte la Viena, Munchen şi Frankfurt, iar Moscova înregistrează scădere. „În Europa, volumul de tranzacţii se apropie de nivelurile înregistrate în piaţă în 2007 şi mai multe ţări pot stabili recorduri în acest an“, a declarat Andrew Sim, director pentru pieţe de capital europene la Knight Frank.
 

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus