VOLUMUL LUCRARILOR DE CONSTRUCTII IN CRESTERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In primele doua luni ale lui 2015, volumul lucrarilor de constructii a crescut. Potrivit INS(Institutului Naţional de Statistică), comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut s-a inregistrat o marire cu 15% a volumului lucrarilor de constructii. In luna februarie a acestui an s-a remarcat o activitate mai intensa faţă de luna precedentă: volumul lucrărilor de construcţii a crescut cu 25%, faţă de luna ianuarie. 
Cea mai importantă creştere au înregistrat-o lucrările de construcţii noi (peste 20%), urmată de lucrările de întreţinere şi reparaţii curente (peste 8%). În acelaşi timp, lucrările de reparaţii capitale au coborât cu două procente.
Potrivit unui raport emis de INS „În februarie 2015 comparativ cu ianuarie 2015, pe obiecte de construcţii au avut loc creşteri astfel: construcţiile inginereşti cu 33,7%, clădirile nerezidenţiale cu 20,9% şi la clădirile rezidenţiale cu 6%”

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus