VOLUMUL TRANZACTIILOR IMOBILIARE VA CRESTE IN 2015

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
 Liviu Tudor, preşedintele Genesis Development. apreciaza ca după ce, în 2014, volumul tranzacţiilor cu imobile comerciale  a depăşit 1,1 mld. euro, anul 2015 va fi si mai bun din punct de vedere al investitiilor, deoarece factorii macroeconomici şi politici optimişti favorizează investiţiile. 

Piaţa românească beneficiază de premisele necesare atragerii de noi investitori instituţionali, care sunt susţinuţi de bănci, fonduri de pensii sau companii de asigurări şi care constituie nucleul unei pieţe mature, este de părere Liviu Tudor. România a devenit atractivă pentru acest tip de investitori în perioada 2006-2008, când a atras câteva nume importante la nivel european precum Immofinanz, CA Immo sau Natixis, însă conservatorismul caracteristic acestor fonduri a determinat „îngheţarea“ activităţii lor locale în ultimii şase ani. Totuşi, deciziile luate de aceşti investitori în ultimele luni, cu privire la realuarea activităţii pe piaţa românească, sunt privite ca un semn de recăpătare a încrederii, care motivează şi alte categorii de jucători. Immofinanz a început, în decembrie anul trecut, procesul de extindere şi renovare al Iride Business Park din Pipera, cel mai mare parc de afaceri din ţară, iar CA Immo şi-a arătat în repetate rânduri, pe parcursul anului 2014, disponibilitatea de a demara un nou turn de birouri în zona Orhideea, unde deţine un teren încă de dinainte de izbucnirea crizei. 

„România este la începutul dezvoltării pieţei instituţionale. Mă aştept ca în următorii trei-cinci ani să fie reluate investiţiile amânate în 2008. Este un moment psihologic determinat de un cumul de factori, începând cu stabilitatea politică şi macroeconomică a României şi încheind cu economia Europei de Est. Toţi aceşti factori  par a avea un trend pozitiv şi influenţează în mod direct piaţa imobiliară. Suntem într-un areal de oportunităţi care favorizează investiţiile, inclusiv cele imobiliare“, explică preşedintele Genesis Development.

Potrivit acestuia, îmbunătăţirea factorilor economici va determina, în cele din urmă, şi companiile cu strategii conservatoare să înceapă noi dezvoltări sau să facă noi achiziţii imobiliare. În cazul investitorilor instituţionali, decizia de a face plasamente nu are neapărat legătură cu prezenţa pe o piaţă, ci cu atractivitatea indicatorilor economici.

Fenomen de exagerare

Liviu Tudor spune că piaţa spaţiilor de birouri, asupra căreia îşi concentrează atenţia, asistă la un fenomen de exagerare. „Au fost anunţate numeroase dezvoltări speculative sau bazate pe relocări, care vor conduce inevitabil la un grad de ocupare nesustenabil. Nu este cea mai inspirată strategie să se investească predominant în dezvoltări care doar mută chiriaşii dintr-un loc în altul“, remarcă omul de afaceri. Astfel de exemple sunt primul imobil din Green Court, dezvoltat de Skanska şi cumpărat de Globalworth, care va găzdui sediul Orange, turnul de birouri Bucharest One, unde se va muta Vodafone, şi Globalworth Campus din Pipera, unde o clădire va fi ocupată de Telekom România, ambele proiecte fiind în dezvoltarea Globalworth. Mutarea operatorilor telecom în noile sedii va lăsa în urmă suprafeţe însemnate neocupate.

Stirea originala aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus