VREI SA SCAPI DE AGITATIA BUCURESTIULUI? ALEGE ZONA ILFOV

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Judeţul Ilfov a devenit o alternativă dorită de mulţi dintre cei care vor să fugă de oraş sau aglomeraţia de la bloc. Ca urmare a acestui fapt, tot mai multe construcţii noi au apărut la periferia Bucureştiului, destinate tuturor categoriilor de clienţi. De la casele construite special pentru creditele Prima Casă, până la vilele de lux, de aproape trei milioane de euro, sute de oferte stau pe piaţă, în aşteptarea clienţilor potriviţi. 
Pentru bugetele reduse, de până în 20.000 de euro, există oferte de case. Acestea nu sunt însă numeroase şi, de cele mai multe ori, este vorba despre construcţii bătrâneşti, amplasate nu întotdeauna strategic faţă de oraş. 
Cele mai multe oferte încep să apară odată ce bugetul depăşeşte 40.000 de euro. După acest prag, se pot găsi case construite după o mulţime de tipare: mai mari sau mai mici, cu terenuri de diferite dimensiuni, compartimentate după toate gusturile şi poziţionate pe raza întregului judeţ Ilfov. 
Pe masura ce pretul creste, lista ofertelor este mai variata. In Popeşti-Leordeni, Pantelimon, Corbeanca,  Giurgiu şi multe alte zone din apropierea Bucureştiului se  gasesc numeroase oferte, pe gustl si bugetul fiecaruia.
Daca pretul depaseste 60.000 de euro încep să apară casele mai pretenţioase, cu suprafeţe mai mari şi poziţionate în zone ceva mai scumpe, exemplu Otopeni.
Ofertele raman numeroase chiar in intervalul de pret 100.000-500.000 de euro, justificat de cele mai multe ori prin nivelul de finisare si amplasarea locuintelor in zone mai bine cotate.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus