VREI UN APARTAMENT DEOSEBIT LA UN PRET ACCEPTABIL?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultima perioada, romanii au inceput sa se documenteze despre apartamentele de tip loft, inalte, spatioase si luminoase. Multi le-ar alege pe acestea in detrimentul apartamentelor vechi si mici construite in era comunismului. Optiunea de a alege un apartament de tip loft, fara pereti despartitori intre camere, este luata si datorita pretului mai mic al acestora fata de apartamentele vechi.
Foarte des intalnite în Occident, aşa-numitele apartamente de tip loft, amenajate în spaţii înalte, sunt construite de obicei în foste zone industriale sau chiar în hale dezafectate.
Constructorii care s-au orientat pe dezvoltarea unui proiect imobiliar in Bucuresti, cu apartamente fără pereţi despărţitori, cu scară interioară,  spun ca acestea pot avea atat destinatie rezidentiala dar si spatiu de birouri. 


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus