WORLD CLASS, PRIMUL CHIRIAS DIN AFI TECH PARK

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
AFI Europe Romania a semnat primul contract de inchiriere cu reţeaua World Class, pentru un spatiu de 1500 mp in AFI Tech Park, cel mai nou parc de afaceri al companiei, dezvoltat in Bucuresti.
World Class va fi primul chirias al campusului, contractul de inchiriere fiind semnat pentru o perioada de 10 ani.

AFI Tech Park va oferi 56.000 mp GLA de birouri de clasă A, în două clădiri de birouri cu opt etaje şi un turn de 14 etaje, plus peste 5.000 mde zone verzi. Prima clădire de birouri, AFI Tech Park 1, va fi deschisă în trimestrul doi al anului 2018, oferind un spaţiu de 20.000 mp GLA pentru birouri şi 2.000 mp închiriabili pentru spaţii de vânzare (sală de sport World Class, cantină şi cafenele).

Investiţia în prima fază a proiectului AFI Tech Park este de peste 30 de milioane de euro.

"Suntem mândri să anunţăm primul chiriaş al AFI Tech Park, cel mai nou proiect de birouri de clasa A dezvoltat de compania noastră în Bucureşti. Semnarea unui contract de închiriere pentru 10 ani arată încrederea pe care o au cei de la World Class în proiectul nostru şi în dezvoltarea unei noi zone din Bucureşti. În plus, faptul că parcul de birouri este situat în centrul Bucureştiului şi nu la periferie îi oferă un avantaj unic, căutat de companiile multinaţionale din România", spune David Hay, CEO AFI Europe România.

In prezent, AFI Europe Romania dezvolta in centrul orasului Brasov proiectul AFI Brasov, care include un centru comercial cu o suprafata inchiriabila de 45.000 de metri patrati si doua cladiri de birouri cu o suprafata inchiriabila de 25.000 de metri patrati.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus