ZONA CALEA FLOREASCA-BARBU VĂCĂRESCU ÎN TOPUL PREFERINŢELOR CHIRIAŞILOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Binecunoscutul retailer de electro si IT Domo a închiriat 1.400 de metri pătraţi în clădirea de birouri Art Business Center 5 amplasata in zona de nord a Bucurestiului. 
Art Business Center 5 dezvoltata de Art Group e
ste o cladire cu categoria A, cu suprafete destinate spatiilor comerciale si birourilor. 
Companiei de construcţii Synergy, controlată de doi oameni de afaceri turci, a inchiriat în clădirea de birouri Floreasca Tower, controlată de UNIQA Real Estate Management, un spaţiu de circa 400 de metri pătraţi, utilizati pentru relocarea activităţilor companiei.
Tot în clădirea Floreasca Tower, compania de dezvoltare a resurselor miniere Vast Resources, înregistrată în Marea Britanie, a închiriat 300 de metri pătraţi.


citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus