ZONA DE NORD A CAPITALEI: DEZVOLTARE IMOBILIARA RAPIDA, DAR INFRASTRUCTURA RUTIERA SUBDIMENSIONATA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cu ceva timp in urma, zona de nord a Capitalei gazduia platforma industriala Pipera, hectare de hale industriale unde se produceau televizoare, calculatoare, softuri si tehnica militara. In prezent, zona adposteste cea mai inalta cladire din Capitala, unul dintre cele mai frumoase mall-uri, cladiri de birouri in care isi au sediul multe companii multinationale si deiverse imobile cu destinatie rezidentiala. 
Cu toate ca s-au construit doua pasaje si s-a largit o strada, infrastructura rutiera ramane subdimensionata, zona fiind sufocata in fiecare zi de blocaje rutiere. Municipalitatea nu a putut tine pasul cu dezvoltarea sectorului privat desi s-au finalizat doua pasaje supraterane pe Soseaua Pipera. Este vorba de pasajul peste bd. Barbu Vacarescu, realizat de Primaria Capitalei si cel peste calea ferata, proiect dezvoltat de Primaria secorului 2 in colaborare cu Primaria Voluntari, proiect cofinantat din fonduri europene si care a cuprins largirea cu doua benzi pe sens a Sos. Pipera. Sorin Gabrea, presedintele Comisiei de Urbanism din Primaria Capitalei spune ca zona si-a atins in acest moment capacitatea maxima de trafic pe care o suporta, dar solutionarea acestei probleme ar veni odata cu realizarea unor proiecte de infrastructura.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus