ZONA DE SUD A CAPITALEI, ATRACTIE PERMANENTA PENTRU DEZVOLTAREA IMOBILIARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Pe terenurile din cartierul Berceni, care au gazduit pentru mult timp asa numita gradina de zarzavat a Bucurestiului, se construiesc blocuri inalte cu destinatie rezidentiala. Terenurile mult mai ieftine decat cele din zona de Nord a Capitalei au atras opotunistii sa le cumpere si sa dezvolte proiecte imobiliare. 
Zeci de muncitori lucrează pe un şantier din sudul Capitalei. Din serele care au fost cândva pe cele 50 de hectare de teren au mai rămas câteva schele. Costurile mari cu utilităţile şi concurenţa legumelor din import au pus pe butuci o afacere cândva înfloritoare.
Terenul in suprafata de 50 de hectare valorează 75 de milioane de euro, potrivit datelor din piaţă. Practic, metrul patrat s-a vandut cu mult mai ieftin, chiar la jumatate fata de pretul solicitat pentru terenurile din Nordul Capitalei.
La sfarsitul anului 2020, pe terenul fostelor sere vor fi gata cele 15.000 de apartamente pe care si le-au propus dezvoltatorii imobiliari. Pretul acestor apartamente va fi mult mai mic fata de alte zone ale Bucurestiului.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus