ZONA DE SUD A CAPITALEI, AVANTAJOASA PENTRU INVESTITII IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Zona de sud a Capitalei a devenit extrem de atractiva si pentru dezvoltatorii de spatii industriale nu doar pentru cei din segmentul rezidential. Exista diverse motive pentru care aceasta zona a intrat in vizorul investitorilor straini, printre care proiectele de infrastructură dezvoltate în ultimii ani, preţul scăzut al terenurilor, o oferta mai bogata a acestora si o serie de alte avantaje.
Reynaers Aluminium România, parte a liderului european pe segmentul soluţiilor de aluminiu pentru sectorul de construcţii, anunţă deschiderea primului depozit din România, rezultat al unei investiţii de 1 milion de euro. Parte a planului de dezvoltare a reţelei locale, noul depozit are o suprafaţă totală de 1.100 mp, fiind situat în zona de Sud a Capitalei.

Preferată cu precădere de dezvoltatorii de proiecte rezidenţiale, zona de Sud a Capitalei a devenit mai atractivă în ochii jucătorilor din segmentul industrial. Potrivit specialiştilor, implicarea autorităţilor începe să dea roade, astfel că partea aceasta a oraşului începe să atragă investiţii importante.

„Zona de Sud a Capitalei are o serie de avantaje, atunci când vine vorba de investiţii imobiliare (indiferent că este vorba de segmentul rezidenţial sau cel industrial): infrastructura bună şi nouă, apropierea faţă de Bucureşti şi, nu în ultimul rând, preţul mic al terenurilor, comparativ cu alte zone. În plus, aici încă mai sunt terenuri mari, iar dezvoltările ultimilor ani au propulsat-o în atenţia investitorilor, Şoseaua de Centură care face accesul către autostradă fiind unul dintre punctele forte. Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în primele nouă luni ale lui 2015, pe portalul nostru a fost înregistrată o creştere de aproape 15% a cererii de terenuri pretabile pentru dezvoltări de spaţii industriale din această parte a Bucureştiului, a declarat Bogdan Severin, director de vânzări imopedia.ro

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus