ZONA DE SUD A CAPITALEI, ZONA CU CELE MAI MICI PRETURI ALE LOCUINTELOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Piaţa imobiliară dă semne de revenire, deoarece romanii au prins din nou curaj pentru a-si cumpara locuinte. Cei mai mulţi sunt tineri cu familie care au nevoie de apartamente mai mari sau vor să se mute de la bloc la casă. Cele mai căutate sunt casele care au un consum redus de energie şi apartamentele ieftine din sudul Capitalei. Preţurile ramân mari în nordul Bucureştiului, din cauza terenurilor scumpe pe care au fost ridicate casele în perioada de boom imobiliar. Cele mai ieftine locuinţe rămân cele din sudul şi estul Capitalei, acolo unde pe terenurile ieftinite de criză s-au construit sute de ansambluri de locuinţe şi vile, cele mai multe avand consum redus de energie explicat prin izolatie termica la interior si exterior. Aici, preţurile apartamentelor sunt vizibil mai mici, unele ajungand chiar la jumătate faţă de cele din centrul oraşului. 
Oferte bune sunt şi pentru cei care vor o casă şi au deja un teren. Locuinţele construite pe structură metalică sunt gata într-un timp record. O astfel de casă de 60 de metri pătraţi costă 45 de mii de euro.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus