ZONA METALURGIEI, DEDICATĂ CLIENŢILOR CU BUGETE DE PRIMA CASĂ. VEZI DETALII DESPRE CELE MAI IMPORTANTE ANSAMBLURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Cumpărătorii sunt atraşi atât de numărul mare de ansambluri rezidenţiale de calitate, dar şi de faptul că, în ultimii ani, zona s-a dezvoltat semnificativ din punct de vedere comercial. Deloc de neglijat, ofertele imobiliare au preţuri extrem de accesibile, pornind de la 20.000 euro.

Zona Metalurgiei a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă, în ultimii ani. Poziţionarea strategică în inima Bucureştiului, într-o zonă puternic dezvoltată din punct de vedere comercial şi traversată de o gamă variată de mijloace de transport în comun, face din acest perimetru unul intens căutat de clienţi. Dezvoltatorii care construiesc în zonă au ridicat ansambluri dedicate în mod special clienţilor cu bugete mici şi mijlocii. IMOPEDIA.ro prezintă detalii despre cele mai importante proiecte rezidenţiale din această zonă, dedicate clienţilor cu bugete de Prima Casă.

Datorită avantajelor de necontestat, zona Metalurgiei, din Sudul Capitalei, a atras atenţia dezvoltatorilor imobiliari. Conştienţi de actualele cerinţe ale cumpărătorilor, dezvoltatorii au ridicat în această parte a Bucureştiului numeroase proiecte rezidenţiale, având în vedere două mari aspecte: calitatea şi preţul. Astfel, la începutul lui 2015, ofertele imobiliare sunt multe şi variate, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.

Alpha Residence, un ansamblu care pune accent pe spaţiu, confort şi siguranţă

Unul dintre cele mai bune exemple este Alpha Residence, ansamblu imobiliar ce oferă clienţilor garsoniere duble şi apartamente cu două camere, cu suprafeţe cuprinse între 33 şi 45 mp. Apartamentele, 48 în total, sunt dispuse în două blocuri, iar preţurile pornesc de la 29.900 euro şi nu urcă mai sus de 39.900 euro.

  • Alpha Residence este situat în apropierea staţiei de metrou Apărătorii Patriei şi în imediata vecinătate a mai multe staţii RATB
  • Locatarii au acces imediat la supermarketuri şi hypermarketuri, şcoli şi grădiniţe, parcuri şi locuri de joacă, ceea ce garantează un plus calitativ

Alpha Residence este gândit drept un ansamblu de locuinţe care pune accent pe spaţiu, confort şi siguranţă. Proiectul este ridicat pe o suprafaţă de 3.800 mp, iar accesul limitat asigură intimitatea dorită de locatari.

Mega Residence: un proiect destinat în special familiilor care au nevoie de spaţiu

Pentru clienţii care au familii mari şi doresc apartamente spaţioase, Mega Residence este ansamblul imobiliar perfect. Dezvoltatorii au pregătit 112 apartamente, dispuse în două blocuri. Viitorii proprietari pot alege locuinţe cu două, trei sau patru camere. Suprafeţele variază între 30 şi 79 mp, iar preţurile pornesc de la 24.000 euro şi ajung până la 79.000 euro.

  • Dezvoltatorul Mega Residence a transformat calitatea într-o pasiune. Fiecare proiect este atent îngrijit, chiar şi după vânzarea ultimului apartament.
  • Materialele şi tehnologiile folosită sunt dintre cele mai performante, dezvoltatorul având atenţie sporită la detalii, pentru că doar aşa se poate obţine un ambient plăcut

Unul dintre argumentele pentru care clienţii aleg Mega Residence este faptul că dezvoltatorii se implică în comunitatea creată în fiecare ansamblu rezidenţial construit. Sunt proactivi, răspund prompt solicitărilor şi se implică în crearea asociaţiei de locatari şi dezvoltarea facilităţilor din jurul ansamblului de locuinţe.

Family Residence: o ofertă diversificată, pentru clienţi atenţi la detalii

Unul dintre cele mai ample proiecte din zonă se numeşte Family Residence. Acesta se găseşte în trei forme de proiect. În prima dintre ele, care poartă numele Family Residence Metalurgiei, se găsesc apartamente cu două camere şi suprafeţe cuprinse între 39 şi 45 mp. Preţurile variază între 26.000 şi 39.000 euro.

·         Ansamblul se întinde pe o suprafaţă totală de 10.000 mp, pe care se vor dezvolta şase blocuri, parcări pentru rezidenţi, parcări pentru vizitatori, spaţii verzi şi zone de relaxare, foişoare şi zone cu gazon ornamental

·         Imobilele sunt construite în conformitate cu noile cerinţe din domeniul construcţiilor civile aflate in vigoare, pe cadre şi grinzi de beton armat

Family Residence Postalionului, a doua locaţie a proiectului, oferă garsoniere şi apartamente cu două camere, cu suprafeţe cuprinse între 27 şi 48 mp. Preţurile variază între 22.500 euro şi 39.500 euro.

Family Residence 2 este o altă variantă, pentru clienţii care apreciază caracteristicile ansamblului, dar caută garsoniere şi apartamente cu două şi trei camere, cu suprafeţe cuprinse între 30 şi 67 mp şi preţuri care variază între 20.000 şi 53.000 euro.  

Studio Plus Metalurgiei 2 permite clienţilor să se implice direct în construcţia casei

Studio Plus Metalurgiei 2 este un proiect care oferă clienţilor garsoniere, apartamente cu două camere şi cu trei camere. Suprafeţele variază între 28 şi 59 mp, iar preţurile sunt cuprinse între 28.000 şi 54.000 euro. La fel ca orice alt ansamblu din zonă, mijloacele de transport în comun sunt variate şi în apropierea locuinţelor.

  • Ceea ce îi diferenţiază faţă de restul pieţei este faptul că le permit clienţilor implicarea directă în construcţia casei lor. Viitorii proprietari pot să intervină asupra modului în care se finisează apartamentul ales şi să îl personalizeze după bunul plac
  • Aceştia au la dispoziţie o gamă variată de modele şi culori de gresie, faianţă, parchet, uşi interioare. Singura condiţie este ca rezervarea apartamentului să se facă din timp

Acest proiect este continuarea bine-cunoscutului proiect Studio Plus, unde se găsesc garsoniere, apartamente cu două camere şi apartamente cu trei camere, cu suprafeţe cuprinse între 28 şi 62 mp. Aici, preţurile sunt cuprinse între 29.000 şi 56.000 euro.

Lista celor mai importante ansambluri rezidenţiale din zona Metalurgiei se încheie cu proiectul Classic 3 – Drumul Jilavei, unde se găsesc garsoniere duble, apartamente cu două şi trei camere. Acestea au suprafeţe cuprinse între 30 şi 61 mp, iar preţurile variază între 30.000 şi 53.000 euro. Dar zona este una de interes pentru dezvoltatori, motiv pentru care ansamblurile existente sunt într-un proces continuu de dezvoltare, aşa cum este cazul Studio Plus sau Family Residence, iar noi nume urmează să li se alăture, cum ar fi proiectul Mega-Piaţa Sudului.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus